De fleste mennesker kender til at stå i butikkerne i sidste øjeblik på grund af aftensmaden. Det tager lang tid og er bøvlet. Tiden kan man spendere på noget, der er mere sjovt på en travl hverdag.
Det smarte ved kasser med måltider er, at man er fritaget for at bruge tid på ugens mad og købe mad. I diverse måltidskasser fra de mange producenter, er lavet med en planlagt madplan og præcis de ingredienser, du skal bruge for at kokkerere indbydende mad, og på samme tid kan leve sundt og nærende mens I også følger de 10 kostråd. Råvarerne er afstemt i lige præcis de mængder, der skal bruges. På den måde kommer du uden om madspild.

Der er rigtig mange madleveringer at vælge imellem. Der er måltidsleveringer til vegetarerne, de overfølsomme, de kræsne, dem der helst spiser økologisk, dem der går op i miljøet, familier med børn og dem, der lever for sig selv. Derfor er der selvfølgelig også en kasse med måltider, der passer præcist til jeres behov.

Ligemeget hvilken virksomhed I modtager måltidslevering af, kan I justere den, så måltidskassen passer jeres behov. Du kan fx tilpasse hvor mange ugedage, du vil have leveret mad til. Hvor mange personer, der skal mættes. Og du kan også selv beslutte hvilken dag, du ønsker at få levering af måltidskassen.
Har du meget lidt tid til madlavning, kan du også købe kasser med måltider, hvor måltiderne er klar til at spise, og det eneste, du selv skal gøre, er at varme og anrette maden. Således er du fri for selv at snitte grønt og stege kødet.
Vil du derimod at forberede dine måltider selv, eksisterer der selvfølgelig rigelig mulighed for det.
Der eksisterer som tidligere nævnt et kæmpe tilbud af måltidslevering, så der findes én til dig uanset dine behov. Et udvalg af de mest anvendte firmaer er Retnemt måltidskasse :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet understreger – ret nemt. Du har mulighed for vælge imellem mange forskellige temaer. Der findes hvad til hverdagen, retter fra andre lande, mad til børn og så videre. Råvarerne i måltidskasserne fra Retnemt er magen til dem, du handler i almindelige butikker med mulighed for økologiske produkter, hvis du foretrækker det. Du kan uden besvær skifte menuen i kasserne fra gang til gang, hvis du gerne vil prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Aarstiderne er de friske råvarer og økologi i hovedsædet. Her er du sikker på at få rigelig af sunde råvarer i dine madplaner. Der eksisterer en hel del forskellige kasser at vælge imellem. Spiser du vegansk, er Aarstiderne et fremragende bud på en måltidskasse. Der findes derudover også masser af muligheder for at få retter der indeholder kød, fisk og kylling.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdiglavet måltider leveret hjem til dig. Det eneste, du selv skal gøre, er at varme maden og anrette det. Hurtigt i en stressende hverdag, hvor det stadig er en nødvendighed at spise varieret. Hos Måltidsboxen har du mulighed for at vælge, om du vil have vegetarisk retter eller måltider med kød. Du kan endvidere kombinere det, hvis du kun ønsker nogle dage uden kød i løbet af måneden.

Skagenfood. Skagenfood kasser med måltider er med fokus på fiskeretter og mad der er godt for klimaet. Du kan selvfølgelig tilvælge kasser med oksekød og fjerkræ. Skagenfood laver desuden kasser med måltider med færdigtilberedt måltider. Der er helt bestemt de fleste behov hos Skagenfood.